| Ins. for Human Ernæring | |||||||||||||||
| Tidligst mulig placering | 9 | ||||||||||||||
| Varighed | 1 semester | ||||||||||||||
| Pointværdi | 6 (ECTS) | ||||||||||||||
| Kursustype | Kandidatkursus | ||||||||||||||
| Eksamen | bedømmelse af projektrapport med hjælpemidler Beskrivelse af eksamen: bestået/ikke bestået, intern censur Eksamensdatoer: Gruppebaseret skriftlig opgave | ||||||||||||||
| Rammer for undervisning | Forelæsninger: ½ skemamodul pr. uge. Kun torsdag. Øvelser: 3 timer pr. uge. | ||||||||||||||
| Blokplacering | E1, efterår Mandag 13-16 | ||||||||||||||
| Undervisningssprog | Dansk | ||||||||||||||
| Anbefalede forudsætninger | 076371 Kostrelaterede sygdomme 073112 Ernæringsterapi, diætetik og profylakse | ||||||||||||||
| Begrænset deltagerantal | 40 | ||||||||||||||
| Kursets målsætning | |||||||||||||||
| Efter endt kursus skal de studerende have opnået kendskab til gennemførelse af kvalitetssikring og forståelse for sundhedsvæsenets organisation og administration. | |||||||||||||||
| Kursusindhold | |||||||||||||||
| Kvalitetssikring, sundhedsvæsenets organisation i DK. | |||||||||||||||
| Undervisningsform | |||||||||||||||
| Kurset er en kombination af forelæsninger, teoretiske øvelser og projektrapporter. | |||||||||||||||
| Litteraturhenvisninger | |||||||||||||||
| Oplyses ved kursusstart | |||||||||||||||
| Kursusansvarlig | |||||||||||||||
| Jens Kondrup, jeko@life.ku.dk, Institut for Human Ernæring/Klinisk og eksperimental ernæring, Tlf: 35332491 | |||||||||||||||
| Studienævn | |||||||||||||||
| Studienævn LSN | |||||||||||||||
| Kursusbeskrivelsesomfang | |||||||||||||||
| |||||||||||||||