| Department of Human Nutrition | |||||||||||||||
| Earliest Possible Year | |||||||||||||||
| Duration | 1 semester | ||||||||||||||
| Credits | 12 (ECTS) | ||||||||||||||
| Course Level | MSc | ||||||||||||||
| Examination | oral examination Aid allowed Description of Examination: 13-point scale, external examiner Løbende evaluering og mundtlig prøve i projektrapport | ||||||||||||||
| Organisation of Teaching | ½ skemamodul pr. uge samt projektarbejde | ||||||||||||||
| Block Placement | Fsup, forår Gruppearbejde efter særlig plan | ||||||||||||||
| Teaching Language | Danish | ||||||||||||||
| Optional Prerequisites | 076319 Macronutrients 076341 Micronutrients | ||||||||||||||
| Course Objectives | |||||||||||||||
| At give de studerende grundlag for: a) at forholde sig kritisk til den videnskabelige litteratur indenfor forskellige områder afhængigt af kursets titel og vejlederes ønsker b) at gennemanalysere en problemstilling indenfor temakursets emne c) at formidle denne viden. | |||||||||||||||
| Course Contents | |||||||||||||||
| Kurset er et ernæringstværfagligt kursus, med emner indenfor kost og velfærd. Kurset indledes med indføring i litteratursøgning og gruppe-dannelse. Tilpasning af projekttitel afgøres i samråd med vejleder. Der er forelæsningsrække med understøttende redskaber til projektarbejdet. Hovedvægten i kurset lægges på gruppebaseret projektarbejde. Projektarbejdet afsluttes med en skriftlig projektrapport som fremlægges ved en mundtlig eksamen. | |||||||||||||||
| Teaching And Learning Methods | |||||||||||||||
| Gruppearbejde i selvvalgte grupper med understøttende forelæsningsrække. Projektrapport udarbejdes primært under vejledning af vejleder, men den kursusansvarlige kan involveres. | |||||||||||||||
| Course Coordinator | |||||||||||||||
| Søren Toubro, soeren.toubro@hh.hosp.dk, Department of Human Nutrition/Preventive Nutrition, Phone: 3528 | |||||||||||||||
| Study Board | |||||||||||||||
| Study Committee LSN | |||||||||||||||
| Course Scope | |||||||||||||||
| |||||||||||||||