| Ins. for Human Ernæring | |||||||||||||||
| Tidligst mulig placering | |||||||||||||||
| Varighed | 1 semester | ||||||||||||||
| Pointværdi | 12 (ECTS) | ||||||||||||||
| Kursustype | Kandidatkursus | ||||||||||||||
| Eksamen | mundtlig eksamen med hjælpemidler Beskrivelse af eksamen: 13-skala, ekstern censur Løbende evaluering og mundtlig prøve i projektrapport | ||||||||||||||
| Rammer for undervisning | ½ skemamodul pr. uge samt projektarbejde | ||||||||||||||
| Blokplacering | Fsup, forår Gruppearbejde efter særlig plan | ||||||||||||||
| Undervisningssprog | Dansk | ||||||||||||||
| Anbefalede forudsætninger | 076319 Makronæringsstoffer 076341 Mikronæringsstoffer | ||||||||||||||
| Kursets målsætning | |||||||||||||||
| At give de studerende grundlag for: a) at forholde sig kritisk til den videnskabelige litteratur indenfor forskellige områder afhængigt af kursets titel og vejlederes ønsker b) at gennemanalysere en problemstilling indenfor temakursets emne c) at formidle denne viden. | |||||||||||||||
| Kursusindhold | |||||||||||||||
| Kurset er et ernæringstværfagligt kursus, med emner indenfor kost og velfærd. Kurset indledes med indføring i litteratursøgning og gruppe-dannelse. Tilpasning af projekttitel afgøres i samråd med vejleder. Der er forelæsningsrække med understøttende redskaber til projektarbejdet. Hovedvægten i kurset lægges på gruppebaseret projektarbejde. Projektarbejdet afsluttes med en skriftlig projektrapport som fremlægges ved en mundtlig eksamen. | |||||||||||||||
| Undervisningsform | |||||||||||||||
| Gruppearbejde i selvvalgte grupper med understøttende forelæsningsrække. Projektrapport udarbejdes primært under vejledning af vejleder, men den kursusansvarlige kan involveres. | |||||||||||||||
| Kursusansvarlig | |||||||||||||||
| Søren Toubro, soeren.toubro@hh.hosp.dk, Institut for Human Ernæring/Sygdomsforebyggende ernæring, Tlf: 3528 | |||||||||||||||
| Studienævn | |||||||||||||||
| Studienævn LSN | |||||||||||||||
| Kursusbeskrivelsesomfang | |||||||||||||||
| |||||||||||||||